Okan Buruk 8 numara için kararını verdi! İki farklı düzen

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yeni transferler Tanguy Ndombele ve Kerem Demirbay'dan istediğini alamadığı için eski oyuncularıyla yeni bir düzen kurmaya çalışıyor. Ligde Sergio Oliveira ile 8 numarayı doldurmayı düşünen Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde ise Kaan Ayhan'ı sahaya sürecek.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un bu sezonki en büyük 'challenge'ı 8 numara bölgesi oldu. Sezon başından beri burada Kerem Demirbay, Sergio Oliveira, Tanguy Ndombele, Berkan Kutlu ve Kaan Ayhan'ı deneyen Okan Hoca, mecburi olarak bir karara vardı. Ligde farklı, Şampiyonlar Ligi'nde farklı bir oyun oynayacak olan sarı kırmızılı takımda bu bölgenin yeni sahipleri belli oldu.

ORTA ALANDA FARKLI DENEMELER

Bu sezon oynanan 19 resmi karşılaşmada sol bek ve 8 numara pozisyonunda birçok ismi deneyen tecrübeli çalıştırıcı, defansın solunda dönüşümlü Angelino, Kazımcan Karataş ve Abdülkerim Bardakcı'ya yer verdi. Orta sahanın vazgeçilmezi Lucas Torreira'nın yanında ise Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Kerem Demirbay, Tanguy Ndombele ve Kaan Ayhan görev yaptı.

FARKLI 11 YAPILACAK

Avrupa ile birlikte yoğun bir maraton içinde olan sarı-kırmızılılarda Buruk, çareyi iki farklı 11'de buldu. Ligde 8 numara pozisyonunda Rize'de galibiyet golünü atan Oliveira'da ısrar edecek tecrübeli hoca, Şampiyonlar Ligi'nde ise takım savunmasını orta sahada Torreira-Kaan Ayhan ikilisi ile sağlama alacak.

Ligde Oliveira'nın 11'e girmesiyle sol bekte yerli tercihi yapılacak ve Kazımcan şans bulacak. Avrupa'da Angelino ya da Abdülkerim savunmanın soluna geçecek. 

(Sabah)

Oyuncu Birce Akalay'dan Cannes pozu! Büyüledi... 18 Mayıs 2024 at yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte koşu programı 17 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber