Oğuzhan Koç'tan boşanan Demet Özdemir, yeni bir aşka yelken açtı! DJ Sergio ile ilk kez görüntülendi!

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile 8 ay süren evliliğini 8 Mayıs'ta Adalar Adliyesi'nde görülen dava ile sonlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da tatil yapan ve oradan ev aldığı söylenilen Özdemir'in gönlü Yunan DJ Sergio'ya kaptırdığı iddia edildi. Aşk iddialarının ardından Sergio ve Özdemir ilk kez birlikte görüntülendi.

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile görkemli bir düğünle evlenen Demet Özdemir, 8 ay süren evliliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırdı. Boşanma haberleriyle uzun süre gündemden düşmeyen ünlü oyuncu bu kez de aşk iddialarıyla gündeme geldi.

Ayrılık sonrası bir süre Yunanistan'da tatil yapan ve ev bakan Demet Özdemir'in o sırada gönlünü Yunan DJ Sergio'ya kaptırdığı iddia edildi. Özdemir, bir doğum günü partisinde tanıştığı DJ Sergio'yu dinlemeye gitmeye başladı ve ikili yakınlaştı.

NAZAR BONCUK EMOJİSİYLE PAYLAŞTI

Demet Özdemir, önceki gün ise adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaştı. Ünlü DJ de bu paylaşımı nazar boncuk emojisiyle paylaştı.

YAN YANA GÖRÜNTÜLENDİLER

2. Sayfa'nın haberine göre, DJ Sergio ve Demet Özdemir bu sefer de aynı arabada görüntülendi. İşte Demet Özdemir ve Dj Sergio'nun kameralara yakalandığı anlar...

İstanbul'da doktora saldıran hasta hakkında yeni gelişme! ABD seçimleri öncesinde Biden ve Trump kozlarını paylaşacak Aysel, Demir'in ölümü ile tüm gerçekleri öğrendi!
Sonraki Haber