Demet Özdemir

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli'n de dünyaya gelmiştir. Bir ablası ve bir abisi olmak üzere toplam da üç kardeştirler. Demet Özdemir 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul'a kalıcı olarak yerleşti. Lise eğitimini Akşam lisesinde tamamladıktan sonra Şahika Tekand'dan dans tiyatro kursu aldı. Demet Özdemir'in boyu 1.70 cm'dir.

İş hayatına ilk olarak ses sanatçısı Bengü'nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009'da şarkıcı Mustafa Sandal'ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.

Demet Özdemir 2012 yılında oynadığı Pegasus reklam filmi ile ekranların tanınan yüzü olma şansını elde etti. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Ünlü şarkıcı son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim

2014 yılında Kurt Seyit ve Şura

2014 yılında Kaçak Gelinler

2015 yılında Tut Sözünü

2015 yılında Çilek Kokusu

2016 yılında No: 309

2018 yılında Erkenci Kuş

Demet Özdemir'den hayranlarını üzen paylaşım!
Ünü sınırları aşan güzel oyuncu Demet Özdemir yeni evine kavuştu... 2023 yılında gala kıyafetleriyle çok konuşulan ünlüler!
Demet Özdemir'den siyah spor tarz! Paylaşımına beğeni ve yorum yağdı Demet Özdemir ve DJ Sergio aşk mı yaşıyor? Aşkını ilan etti! Demet Özdemir ve Yunan sevgilisinden ilk fotoğraf Oğuzhan Koç'tan boşanan Demet Özdemir, yeni bir aşka yelken açtı! Ala Tokel kimdir, kaç yaşında? Oğuzhan Koç ve Ala Tokel sevgili mi? Demet Özdemir'den sosyal medyayı sallayan tatil pozları! Demet Özdemir, Atina'dan servet değerinde ev aldı Demet Özdemir, Oğuzhan Koç cephesinde yeni gelişme! Demet Özdemir ile boşanan Oğuzhan Koç: Allah sevenleri ayırmasın Umut Evirgen'den Demet Özdemir'e yakın takip! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç tek celsede boşandı Demet Özdemir'den ayrılık açıklaması: Vakti bittiğinde vedalaşıyorsun Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'den sosyal medya anlaşması Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığında yeni gelişme! Boşanma kararı ardından eski sevgili kriz yarattı! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyor mu? Ünlü çiftten açıklama... Evi terk ettiği iddia edilen Demet Özdemir'den açıklama 'Yasak aşk' iddiası Demet Özdemir'i çıldırttı Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanıyor mu? Ölüm kalım çıkmazında bir gecede altüst olan hayat! 'Daha sert' görünmek için estetik mi yaptırdı? Ünlülerin eski halleri Adım Farah 2. bölüm fragmanı izle Adım Farah 1. bölüm full izle! Adım Farah ilk bölüm izle Demet Özdemir Televizyon Dünyasını Sallayacak! Engin Akyürek ile Demet Özdemir'in uyumlu tarzı Demet Özdemir'in günlük kıyafet kombini için ödediği ücret şoke etti 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde kim ne giydi?