Öğretmenden içleri ısıtan davranış! Okulu sıcacık bir yuvaya dönüştürdü

Bingöl'ün bir köyünde 4 yıldır öğretmenlik yapan Erhan Köçer (35), öğrencileri için sınıfı adeta ev gibi döşeyerek, onların en rahat ve güvenilir ortamda eğitim almalarını sağlıyor.

15 yıldır öğretmenlik mesleğini sürdüren Erhan Köçer (35), son 4 yıldır Bingöl'ün bir köyünde bulunan Çukurca Yeni Yerleşim İlkokulu’nda görev yapıyor. Okuldaki sınıfı adeta evi gibi döşeyen Köçer, öğrencileri için en rahat ve güvenilir ortamı sağlıyor.

Sabah erkenden okula gelip soba için odun kıran ve daha sonra sobayı yakan Erhan öğretmen, evde hazırladığı çorbayı da sobada ısıtıp öğrencilerinin ısınması için ikram ediyor. Bölgede çetin geçen kış ayları nedeniyle birkaç yıldır bunu düzenli olarak yapan Erhan öğretmen, hem öğrencilerin hem de velilerin sevgisini kazandı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...