Öğrencilerine 'Tayt giyin de gelin' diyen sapık öğretmen açığa alındı!

Samsun'da bir ilkokul öğretmeni öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Sapık öğretmenin kız öğrencilerine 'Tayt giyin de gelin. Formalarınızla gelmeyin' dediği öğrenilirken veliler okulun önüne toplanarak tepki gösterdi. Samsun Valiliği de olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını ve öğretmenin açığa alındığını açıkladı.

Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Kazım Orbay İlkokulu’nda 3. sınıf öğretmenliği yapan Y.Ö. isimli bir öğretmen dün akşam öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. 

Bu sabah olayı duyan veliler okulun önünde toplanarak açıklama bekledi. Zaman geçtikçe okul çevresindeki velilerin sayısı arttı. Tepki giderek büyüdü.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!''