Öğrencilerinden Prof. Dr. Taşçıoğlu için muhteşem klip!

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Öğretim üyelerinden olan ve bugüne kadar binlerce öğrenci yetiştiren Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu, bundan iki hafta önce hastane odasından yayınladığı video ile, Koronavirüs'e yakalandığını ve durumunun iyi olduğunu açıklamıştı.

 Halen Çapa Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisine devam edilen Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu için,oğlu Onur Taşçıoğlu,duygusal bir paylaşım yapmıştı.Oğul Onur Taşçıoğlu yaptğı paylaşımda,“Kalk ayağa be baba!!! Görmüyor musun bu kadar sevenin var... Daha yetiştireceğin binlerce öğrencin, iyileştireceğin binlerce hastan var. Bizim için o güzel yüzünü tekrar göster bize. Tekrardan o renkli fularlarını tak ve çık karşımıza. Dimdik ve daha güçlü. Sakin pes etme!!!” dedi.  “ şeklinde yazmıştı.
 
TIP FAKÜLTELİ ÖĞRENCİLERİ PROF.DR TAŞÇIOĞLU İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI!
Oğul Onur Taşçıoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımdan sonra,kısa adı İstanbul Tıp Fakültesi Birliği Öğrencileri’de,çok sevdikleri hocaları Cemil Taşçıoğlu için,sosyal medyadan,kendisi ile ailesine destek için,sosyal medyadan mesajlar yayınlamaya başlamışlardı.
 
İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN PROF.DR. TAŞÇIOĞLU İÇİN MUHTEŞEM KLİP!
Tüm bu gelişmelerin ardından,İstanbul Tıp Fakültesi Öğrencileri (İTF),sosyal medyada başlattıkları moral desteği sürüyor.İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nin çok sevilen ve sayılan hocalarından olan Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu için,öğrencilerinden yeni bir destek geldi. Öğrenciler Taşçıoğlu için muhteşem bir klip hazırladı.

ÖĞRENCİLER HOCALARI İÇİN BİLDİRİ YAYINLADI!
Öğrencileri ayrıca Prof.Dr.Taşçıoğlu için,sosyal medya üzerinden bildiri yayınladılar..Öğrenciler yazdıkları bildiride,”Her İTF’li bilir.. Cemil Hoca sadece tıp dersi anlatmaz.Hekim olmanın,sadece “Tıp Eğitimi” ile olmayacağını kazır zihnimize..”Hekim” kelimesini yalar,yaşatarak anlatır.Bir hekim nasıl gülmeli,nasıl ağlamalı,hastasına nasıl yaklaşmalı,nasıl güven vermeli,her zaman nasıl umutla bakmalı hayata..Bir hekim nasıl sevmeli,neden sevmeli bütün dünyayı?”yazarak destek açıklaması yaptılar.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber