Öğrenciler protokolü su roketi ile vurdu!

Samsun’un Vezirköprü ilçesi Göl İlkokulu - Ortaokulundaki TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı renkli görüntülere sahne oldu. 12 projenin hazırlandığı ve görsel sanatlar dersinde öğrencilerin yaptıkları eserleri sergilediği etkinlikte görünmez bir kaza yaşandı. Protokole gösteri yapan öğrencilerin ateşlediği "Su Roketi’’ yön değiştirip protokoldekileri vurdu.

Göl İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Savaş Avcı, Samsun'a 150 kilometre uzaklıkta olan okullarının amacının yazılım ve bilişim ağında Samsun'a ve Türkiye’ye destek olmak olduğunu belirterek, hedeflerinin geleceğin mühendisleri, mimarları, bilim adamları ve geleceğin idarecilerini yetiştirmek olduğunu söyledi. Avcı üst üste altıncı bilim fuarını düzenlediklerinin altını çizerek projelerle öğretmenlerin ve öğrencilerin hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü kaydetti.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim!