Öfkelenen gencin ayağına demir saplandı! Dakikalarca acı içinde kurtarılmayı bekledi

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir orta okulun bahçesinde bulunan voleybol filesinin demirindeki kancaya öfkesine yenilip tekme atan gencin ayağına demir saplandı. Talihsiz genç 1 saatlik çalışmanın ardından demirin kesilmesi ile kurtarıldı. Ayağına saplanan demir parçası ile birlikte ambulansla Hastane’ye kaldırılan gencin hayati tehlikesi bulunmuyor.

Aydın'ın Efeler ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu’nun bahçesinde bir gencin ayağına demir saplandı.

SİNİRLENEREK VOLEYBOL DİREĞİNE TEKME ATTI

Edinilen bilgiye göre okulun bahçesinde arkadaşları ile oyun oynayan D.B. (20) isimli genç, bir anda sinirlenerek voleybol direğine tekme attı.

AYAĞI DEMİRE SAPLANAN GENÇ ACILAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Tekme, voleybol direğinde filenin gerildiği bölgede bulunan kancanın olduğu bölgeye denk geldi. Bir anda ayağı demire saplanan genç acılar içinde yere yığıldı.

VATANDAŞLAR 112 ACİK ÇAĞRI MERKEZİ'NE BİLDİRDİ

Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, talihsiz genci kurtarmak için demiri kesmeye çalıştı.

DAKİKARLACA AYAĞININ KURTULMASINI BEKLEDİ

Sağlık ekipleri tarafında serum bağlanan genç, acılar içinde dakikalarca ayağının kurtarılmasını bekledi.

EKİPLER TESTERE İLE DEMİRİ KESMEYİ BAŞARDI

Talihsiz gencin ayağına zarar vermemek için titizlikle çalışan itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından testere ile demiri kesmeyi başardı.

AYAĞINA SAPLANAN DEMİR PARÇASI İLE BİRLİKTE HASTENEYE KALDIRILDI

Kurtarılan talihsiz genç, ayağına saplanan demir parçası ile birlikte sedyeye alınarak ambulansla ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz gencin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim dedikodularına son noktayı koydu! Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' açıklaması: Yalan ve iftira! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...
Sonraki Haber