Odatv'de reklama çıktı, Uğur Dündar'dan alkışı kaptı! Sen neymişsin be Haydar Baş...

"İş, aş Haydar Baş" sloganı ile tanınan ve "Atatürk seyyiddir" açıklaması ile bir süre önce gündeme gelen Haydar Baş "Kemalist" oldu. Haydar Baş'ın kısa süre önce piyasaya çıkan kitabı "Hoş geldin Atatürk" Uğur Dündar'dan büyük övgü aldı. Baş kitabının tanıtımı için Odatv'ye reklam vermeyi de ihmal etmedi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı ve sahte şeyh Prof. Dr. Haydar Baş bir süredir Anadolu'yu gezerek "Atatürk Vatandır" programları düzenliyordu.

ATATÜRK "SEYYİD"DİR DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Kemal'in soy kütüğü üzerine açıklamalar yapan Haydar Baş, Atatürk'ün anne ve baba tarafından ‘seyyid’ olduğunun iddia etmiş ve bu sözleri de tartışma yaratmıştı.

Baş, "Atatürk'ün annesi Molla Zübeyde Hanım, Seyyid Feyzullah Efendi’nin soyundan. Peygamberin soyundan gelenlere ‘seyyid’ denir. Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin'in her ikisinin soyundan gelenlere de ‘hem seyyid, hem şerif’ denir. Mesela Atatürk'ün babası Ali Rıza, hem seyyid, hem şeriftir." diye konuşmuştu.

UĞUR DÜNDAR ATATÜRK KİTABI İÇİN "HOCA"SINA TEŞEKKÜR ETTİ

Prof. Dr. Haydar Baş, son olarak Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili "Hoş Geldin Atatürk" isimli bir kitap kaleme aldı.

Haydar Baş'ın Atatürk'e yönelik bu ani ilgisine, "Ulusalcı" cepheden de şaşırtan bir destek geldi.

Televizyoncu Uğur Dündar 'Halk arenası' programında Prof. Dr. Haydar Baş'ın kaleme aldığı 'Hoş Geldin Atatürk' kitabını tanıttı ve eserin yazarı Prof. Baş'ın kendisine gönderdiği mesajı okudu.

Uğur Dündar "Biz de hocamıza bize lütfedip gönderdiği "Hoş Geldin Atatürk" kitabı nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.

ODA TV'DE HAYDAR BAŞ REKLAMI!

Öte yandan, Haydar Baş, Atatürk'ün "Seyyid" soyundan olduğunu ispatlamaya çalıştığı kitabı, "Hoşgeldin Atatürk"ün reklamı için Odatv'yi seçti.

Prof. Dr. Haydar Baş, "solcu ve Kemalist" yayınları ile bilinen Odatv internet sitesinde bir tam sayfa reklam vererek kitabının promosyonunu yaptı. / SuperHaber

Yargı dizisi veda bölümünü tüm Türkiye ile birlikte yapıyor! 20 Mayıs Dünya Arı Günü'nde Arılar hakkında şaşırtıcı bilgiler F.Bahçeli futbolcular RAMS Park'ta bayrak açtı, ortalık yine karıştı!
Sonraki Haber