Ocak Partisi'nden iki ilde daha AK Parti'ye tam destek

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Diyarbakır’da aday gösterdiği Mehmet Halis Bilden'i, Şırnak'ta ise Mehmet Yarka'yı destekleyeceklerini açıkladı.

Ocak Partisi lideri Kadir Canpolat, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına ziyarette bulundu. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Başkan Canpolat, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak ve İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğan ile bir araya geldi. Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat,31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Diyarbakır’da aday gösterdiği Mehmet Halis Bilden'i, Şırnak'ta ise Mehmet Yarka'yı destekleyeceklerini açıkladı.

 ‘ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRECEĞİZ’

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat ziyaret sonrası yaptığı yazılı açıklamada, “Meydanlara küresel çetelerin indiğini görüyoruz. Bu anlamda ülkemizin namahrem eline teslim edilmemesi adına biz de 31 Mart yerel seçimlerinde ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın haklarını savunmak için aldığımız kararları uygulamaya başladık. Osmanlı Ocakları'nın ve Ocak Partisi’nin belediye başkan adayı çıkarmadığı illerde Sayın Cumhurbaşkanımızın elini kaldırdığı belediye başkan adaylarını desteklemek için yurt genelinde çalışmalara başladık. 27 Mart’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan Diyarbakır’a gelecek, biz de Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi olarak alanda yerimizi alacağız. Ülkemiz topyekûn bir mücadelenin içindeyken biz de seyirci olamayız. Bu yüzden Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerinde üzerine düşen tüm sorumluluğunu yerine getireceğinden milletimiz emin olmalıdır" dedi.

Usta sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti! 1 Mayıs 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 30 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları paylaşıldı...
Sonraki Haber