O Ses Türkiye Cezayirli yarışmacı kimdir? Wafa Benradja kaç yaşında, nereli?

O Ses Türkiye 2021’de Cezayirli yarışmacı Wafa Benradja kimdir sorusu merak edilmekte. Yeni sezonda O Ses Türkiye yarışmasında büyük ilgi gören Wafa Benradja adlı yarışmacı performansıyla büyük alkış aldı. Peki, Wafa Benradja kaç yaşında, nereli?

Ekranların en çok izlenen programlarından O Ses Türkiye’deki Wafa Benradja adlı yarışmacı jüri üyelerinden dördününde dönmesine sebebiyet vererek izleyenler tarafından da oldukça merak edildi. İşte, Wafa Benradja hakkında son bilgiler…

Wafa Benradja Kimdir?

25 yaşındaki Wafa Benradja yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Aslen Cezayirli olan Wafa Benradja şarkıcı, söz yazarı ve hem de veteriner. Türkiye’ye 8 ay kadar önce gelen Benradja, boş zamanlarında tenis oynuyor ve aynı zamanda da profesyonel hentbol oyunculuğunda yer alıyor.

Instagram’da “wafabenradja” kullanıcı adıyla yer alan Benradja, O Ses Türkiye kör eleme turunda tercihini Ebru Gündeş’in takımından yana kullandı.

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber