O magandalar yakalandı

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde asker uğurlaması yapan gruplar, sergiledikleri hareketlerle trafiği tehlikeye düşürmüş ve havaya ateş açarak çevreye rahatsızlık vermişti. Vatandaşlar tarafından tepki gören olaylara ilişkin İstanbul Valiliği, şüphelilerin yakalandığını açıkladı.

Valilik, "Arnavutköy, Bağcılar, Esenyurt, Maltepe ve Sarıyer İlçelerimizde yapılan asker uğurlamaları sırasında; sosyal mesafe kuralını ihlal eden, silahla havaya ateş açan ve trafik seyir ve güvenliğini tehlikeye düşüren şüpheliler İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yakalanmıştır." ifadelerini kullandı. 

ARAÇLAR TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Olaya karışan şahısların her birine ayrı ayrı Hıfzıssıhha Kanunu ve Karayolları Trafik Kanunu'na muhalefet nedeniyle idari para cezaları uygulandığı ve sürücü belgelerinin de geçici olarak geri alındığı belirtildi. Olaylarla ilgili 3 araç da trafikten men edildi. 

Fahiş fiyat uygulayanlara ağır yaptırımlar geliyor Cristiano Ronaldo rakibi yerle bir etti! Hat-trick'iyle maçı aldı Paskalya ne zaman? Paskalya nasıl kutlanılır, neden kutlanılır?
Sonraki Haber