O Kız Kadir'in Hastalığı Ne? Erkan Petekkaya'nın O Kız Dizisindeki Hastalığı Nedir?

O Kız dizisinde Kadir karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, doğuştan rahatsız bir karaktere hayat veriyor. Dizide bir kızı olan Kadir'in hastalığı merak ediliyor. 5 yaşında çocuk gibi davranan Kadir izleyicinin de ilgisini çekti. Peki O Kız Kadir'in hastalığı nedir? İşte detaylar...

Erkan Petekkaya doğuştan rahatsız olan Kadir karakterine hayat verdiği O Kız dizisiyle yine dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu, dizide 5 yaşındaki bir çocuk gibi davranıyor. Peki O Kız Kadir'in hastalığı ne?

O KIZ KADİR'İN HASTALIĞI NEDİR?

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya bu kez bambaşka bir rolle izleyicinin karşısına çıkıyor. Kanal D'nin yeni dizisi O Kız'da Kadir'e hayat veren Petekkaya, doğuştan rahatsız olan bir babayı canlandırıyor. Doğum esnasında göbek kordonu dolandığı için beynin kalıcı hasar yaşayan Kadir 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuk gibi davranıyor.

Kaderi doğarken boynuna dolanmış bir adam Kadir. Hepimizi hayata bağlayan o göbek kordonu, doğduğu gün hayatına imzasını atmış. Kadir, o doğum kazası yüzünden 5 yaşına gelmiş ama heybetli cüssesine inat aklı da kalbi de 5 yaşından bir gün büyüyememiş.

Jakuzi iftirası cezasız kalmayacak... Hisse ve tahvil zirvede Yabancının TL aşkı coştu Dolar yatay seyirde! İşte 17 Mayıs 2024 güncel döviz kurları
Sonraki Haber