O Kız Dizisinde Kadir ve Sitare Sahnesi Milyonları Ağlattı!

Kanal D'nin Çarşamba akşamları ekrana getirdiği O Kız Dizisi 8. bölümüyle milyonları ağlatan anlara sahne oldu. Erkan Petekkata ve Sezin Akbaşoğulları'nın karşılıklı performans şovu sosyal medyada da gündem oldu.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Orhan Kılıç'ın yer aldığı O Kız dizisi 8. bölümüyle nefesleri kesti. Yayınlandığı ilk günden bu yan gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi her hafta seyirciye duygu dolu anlar yaşatıyor.

Focus Yapım imzalı, Yapımcılığını Nilgün Sağyaşar'ın yaptığı ve yönetmenliğini Özlem Günhan'ın üstlendiği O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık'a ait.

KADİR VE SİTARE SAHNESİ AĞLATTI

O Kız dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelirken her Çarşamba mutlaka duygu dolu anlara sahna oluyor. Bunda şüphesiz Erkan Petekkaya'nın rolü çok büyük. Oynadığı Kadir rolüyle adeta şov yapan oyuncu dizinin yeni bölümünde de deyim yerindeyse döktürdü.

Sitare karakteriyle izlediğimiz Sezin Akbaşoğulları'yla karşılıklı oynadığı ve Sitare'nin gözyaşlarını tuttuğu sahne milyonlarca kez izlenerek adeta geceye damga vurdu.

İşte O Kız dizisinde duygulandıran sahne...

Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var! Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin saati ve yeri belli oldu Diyarbakır'da kan donduran olay! Lise öğrencisi, müdürü bıçakladı!
Sonraki Haber