O fotoğrafa Hilal Kaplan yorumu...

Nureddin Nebati'nin Hazine ve Maliye Bakanlığına atanması üzerine daha önce birlikte çalıştığı eski bakan Berat Albayrak'la yemek yerken çekilen bir fotoğrafı yeniden dolaşıma sokuldu... Bu fotoğraf üzerinden iktidara yüklenen muhalif çevrelere sert çıkan Hilal Kaplan ise, CHP'li Faik Öztrak ve İYİ Parti'li Durmuş Yılmaz'a gönderme yaparak, "IMF'cilerle otel odalarında gizli mi görüşmüşler?" diye sordu!

Cumhurbaşkanı Kararı ile görevden af talebi kabul edilen Lütfi Elvan'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığına Nureddin Nebati atandı.

Nebati'nin bu önemli göreve getirilmesinin ardından sosyal medyada, bakan Nebati ile eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın birlikte yemek yerken çekilen bir fotoğrafları yeniden paylaşılmaya başlandı.

Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan bugünkü köşe yazısının "O fotoğraf..." başlığını taşıyan bölümünde söz konusu görüntünün eleştiri konusu yapılmasına tepki gösterdi.

"Hazine ve Maliye Bakanlığı'na eski Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati'nin Bakan olarak atanmasından sonra aylar önce Berat Albayrak ile çekilmiş bir fotoğrafı yine dolaşıma sokuldu." diyen Kaplan, fotoğrafta geçmişten beri tanışan iki arkadaşın, bir esnaf lokantasında muhabbet ederken görüldüğünü belirtti.

Kaplan o fotoğrafa tepki gösterenlere ise şöyle çıkıştı;

"Acaba bu fotoğrafta ne yanlışlık gördünüz de yaydınız? CHP'li Faik Öztrak ve İP'li Durmuş Yılmaz gibi IMF'cilerle otel odalarında gizli mi görüşmüşler? Yabancı "diplomat"larla AVM otoparklarında gizli mi buluşmuşlar? Papermoon'da ülke yıkıp ülke kuran devşirmelerden mi olmuşlar? Gerçi öyle olsalardı baş tacı ederdiniz."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

Altın fiyatlarında hareketlilik! İşte güncel altın fiyatları Şans Topu sonuçları 5 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Katar'dan aylık 30 milyon dolar istediği ortaya çıktı...
Sonraki Haber