O bölge için 'tam kapanma' teklifi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Mart'ta kademeli normalleşme sürecinin yeniden başlayacağını açıklamasının ardından herkesin gözü alınacak il bazlı kararlara çevrildi. Mart ayı için gün sayılırken, Karadeniz Bölgesi'ndeki artan vaka sayısı uzmanları endişelendirdi. Bölge için 'tam kapanma' talepleri dile getirilmeye başlandı.

2020'nin Mart ayından itibaren uzaktan eğitime geçilen üniversitelerde, önümüzdeki bahar yarıyılı için Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve YÖK'ün tavsiye kararları ve görüşleri üzerine birçok üniversite, bahar dönemi için hibrit (karma) eğitim modeline geçiş yapıyor.

Bahar yarı yılı için hibrit veya karma olarak adlandırılan modelle ilgili üniversiteler, senato kararlarını duyurmaya başladı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu