Nuri Alço'dan Cüneyt Arkın'ın miras kaçırma davasında şahitlik! İşte o açıklama

Yeşilçam’ın en ünlü jönü Cüneyt Arkın’ın ilk eşinden olan kızı, mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla Arkın’ın ikinci eşi ile 2 erkek kardeşine dava açmıştı. Bu davada Yeşilçam'ın kötü adamı Nuri Alço'nun da dinlenmesine karar verilmişti. İşte o açıklama...

Sinema sanatçısı Cüneyt Arkın’ın ölümünden sonra ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın, mirastan mal kaçırdığı ve pay alamadığı iddiası gündeme geldi. Arkın’ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ve iki erkek kardeşine açtığı davada oyuncu Nuri Alço (72) tanık olarak ifade verdi.

Cüneyt Arkın’ın ikinci eşi adına tanıklık yapan oyuncu Nuri Alço, ünlü aktörle Eskişehirli olmaları nedeniyle tanıştıklarını kaydederek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza!