Nurdağı'nda mahsur kalan vatandaşlardan yardım çığlığı: Yiyeceğimiz yok, benzin bitti!

Gaziantep'te dün akşam saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı bölgede hayatı felç etti. Yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatılan Gaziantep-Adana karayolunda binlerce vatandaş mahsur kaldı. Sosyal medyada yaşadıkları sıkıntıları dile getiren vatandaşlar "Yiyeceğimiz yok, su yok, benzin bitti. Çocuklar var, bir an önce yardım gönderin" paylaşımları yaptı.

This browser does not support the video element.

Gaziantep'te dün geceden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Gaziantep-Adana karayolu trafiğe kapandı.

NURDAĞI'NDA BİNLERCE KİŞİ MAHSUR KALDI

Nurdağı mevkiinde çok sayıda araç ile birlikte binlerce kişi mahsur kaldı. Mahsur kalan binlerce kişi, tepkilerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Twitter'da #Gaziantep ve #Nurdağı etiketi ile yapılan paylaşımlar, Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi.

İşte o paylaşımlar...

Öte yandan vatandaşlar sığındıkları tesislerdeki fahiş zamlara da dikkat çekti.

Bu tesislerden birisi ise Şanlıurfa Birecik'te bulunan Mirkelam tesisleriydi. Yoğun kar yağışının ardından vatandaşlar, Mirkelam Tesisleri'ne kendilerini zor atarken işletmenin fiyat politikası ise sosyal medyada gündem oldu. Tesislere sığınan vatandaşlar, işletmenin çayı 2 TL'den 4 TL'ye, yemekleri de aynı oranda yükselttiğini ifade etti.

İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN… İstanbul Boğazı köpürüyor!