NOW ekranlarında büyük ilgi görmüştü! Krkma Ben Yanındayım dizisi için şok karar!

Now TV'nin yeni sezon dizisi Korkma Ben Yanındayım dizisi erken final kararı aldı. Korkma Ben Yanındayım'ın yayın hayatı kısa sürdü. Peki Korkma Ben Yanındayım final sebebi nedir? İşte diziye dair tüm detaylar...

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi, başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı, aile ve fedakarlık temalarını işleyen bir yapım olarak ekranlara geldi. Ancak dizi, beklenen ilgiyi göremeyerek yedinci bölümde final yapma kararı aldı. Korkma Ben Yanındayım ne zaman final yapacak?

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi, usta isimlerin öne çıktığı oyuncu kadrosuyla izleyicilerle buluşmuştu. Ancak yapımcı şirket MedYapım tarafından yapılan açıklamaya göre dizi, yedinci bölümüyle ekranlara veda edecek.

FİNAL YAPACAĞI AÇIKLANDI

Now TV'de yayınlanan Korkma Ben Yanındayım dizisi ekranlara veda ediyor. Başarılı isimlerin bir araya geldiği "Korkma Ben Yanındayım", MedYapım imzalı projeler arasında yerini aldı. Ancak bu yolculuk beklenenden kısa sürdü. Yapımcı firma, dizi için final kararını açıkladı ve yedinci bölümle sona ereceğini duyurdu.

ŞEVKET ÇORUH ARKA SOKAKLAR KADROSUNA DÖNÜYOR

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanında Şevket Çoruh'un Mesut Komiser rolü ile dizi kadrosuna döndüğü görülüyor. Ünlü oyuncu dizisinin 7. bölümünde final yapması ile Arka Sokaklar dizisine geçiş yapacak.

Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısına ne iyi gelir? Firari gazeteci, Almanya istihbaratı adına çalıştığını itiraf etti! Sivasspor taraftarından Galatasaray maçı öncesi futbolculara mektup
Sonraki Haber