Novak Djokovic, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'le bir araya geldi

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, tek erkekler dünya sıralamasının bir numarası Sırp tenisçi Novak Djokovic ile başkent Belgrad'da bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda tenisçiyi kabul eden Vucic, yaptığı açıklamada "Djokovic'e ülkesini yücelttiği ve Sırp halkını çok iyi bir şekilde temsil ettiği için teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Sırp halkının her zaman Djokovic'in arkasında olduğunu belirten Vucic, "Djokovic'in Avustralya Açık Tenis Turnuvası'na katılmak için verdiği mücadele takdire şayandı." dedi.

Djokovic'in Avustralya vizesinin iptal edildiği dakikadan itibaren kendisiyle irtibat halinde olduğunu aktaran Vucic, "Novak'a 'geri dön, Sırbistan seni bekliyor' dememe rağmen, geri dönmedi ve yaptığı sporu ülkemiz için yaptığını bir kez daha ispatladı." şeklinde konuştu.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi