Noel kutlamasında korkunç olay: Çok sayıda can kaybı ve yaralı var!

ABD'nin Wisconsin eyaletine bağlı Waukesha kentinde düzenlenen noel kutlamasında korkunç bir olay yaşandı. Kutlamalar sırasında bariyerleri yıkıp geçit törenine dalan araç kalabalığı ezdi. Olayda 5 kişi hayatını kaybederken en az 40 yaralı bulunuyor. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken güvenlik güçleri insanlara evlerinde kalmaları yönünde çağrı yaptı. Öte yandan korkunç olayın yaşandığı anlar sosyal medyada paylaşıldı.

This browser does not support the video element.

ABD'nin Wisconsin eyaletinde, noel kutlaması için yapılan geçit töreninde bir araç kalabalığın üzerine sürdü. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Waukesha kentinde kırmızı bir SUV araç Noel geçidi yapan kalabalığın üzerine hızla daldı.

BARİYERLERİ KIRIP GEÇİT TÖRENİNE DALDI

Waukesha Belediyesi tarafından düzenlenen geçit töreninin canlı yayınını da içeren sosyal medyada yayınlanan videolar, kırmızı bir SUV'nin bariyerleri kırdığını ve geçit töreninin gerçekleştiği yola hızla girdiğini gösteriyor.

5 KİŞİ ÖLDÜ, EN AZ 40 YARALI VAR

Waukesha Polis Şefi Dan Thompson, yaptığı açıklamada kalabalığın üzerine sürülen aracın bulunduğunu, şüpheli olduğu düşünülen bir kişinin gözaltına alındığını ifade etti. İlk belirlemelere göre saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, en az 40 kişi yaralandı.

HALKA "EVDEN ÇIKMAYIN" UYARISI YAPILDI

Gözaltına alınan kişinin kimliği ise henüz açıklanmadı. Olayın ardından Waukesha'da okulların yarın kapalı olacağı duyuruldu. Güvenlik güçleri halka evden çıkmayın uyarısı yaptı.

Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı! İsrailliler Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara döküldü... İsrailli bir bakan daha trafik kazası geçirdi: Babası ağır yaralı 326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar!