Hatayspor maçında sakatlanan N'Koudou korkuttu

Beşiktaş'ın Cenk, Aboubakar ve kısmen Larin'den yararlanamadığı son maçlarda skor yükünü üstlenen Georges-Kevin N'Koudou, tarihi Hatayspor maçını da boş geçmedi. Ancak, sakatlanarak ilk yarıda oyunu terk eden yıldız isim taraftarı derbi öncesi endişelendirdi.

Beşiktaş'ın Fransız sol açığı Georges-Kevin N'Koudou, tarihi farkla kazanılan Hatayspor maçında yine golünü attı ve son 4 haftada 3 gole ulaştı. 26 yaşındaki Fransız yıldız 43'te yerini Rıdvan Yılmaz'a bıraktı. Genç oyuncu işi bayrak yarışına çevirdi ve partiye o da katılarak 5. gole imzasını attı.

Bu sezon Süper Lig'de 9 gol, 4 asistle oynayan N'Koudou, özellikle santrfor sıkıntısı yaşanan son 3 haftada teknik direktör Sergen Yalçın'ın elini güçlendiren isim oldu. Beşiktaş'a 2019 yazından Tottenham Hotspur'dan 4.5 milyon euroya transfer edilen yıldız isim, şampiyonluk mücadelesinde büyük katkı sağladı.

Beşiktaş taraftarları, Hatayspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden N'Koudou'nun haftaya Galatasaray derbisinde oynayıp oynamayacağını merak ediyor. Gelen ilk bilgilere göre ciddi bir sakatlığı bulunmayan futbolcu tedbir amaçlı oyundan çıkarıldı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber