Nispetiye Caddesi'nde gergin dakikalar... Kabadayı Başkan İBB'ye tehditler savurdu...

Beşiktaş Nispetiye caddesinde yapılan kaldırım çalışması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belesiyesi zabıtaları ve Beşiktaş Belediyesi zabıtaları arasında arbede çıktı. Yaşanan arbedenin arasında kalan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İBB'nin zabıta aracının önüne geçerek, “Ben bu çalışmaya başladım ve bitireceğim. Erkekseniz gelin,Benim buradan ölümü kazırsınız” dedi.

Zabıta ekiplerinin yol yapım çalışmalarını engellemek üzere arbede çıkaran beşiktaş belediyesi ekipleri arbede çıkardı. Gerginlik üzerine çok sayıda polis ekibi buraya sevk edildi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleriyle tartıştı. Yaşanan arbedenin arasında kalan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İBB'nin zabıta aracının önüne geçerek, “Ben bu çalışmaya başladım ve bitireceğim. erkekseniz gelin,Benim buradan ölümü kazırsınız” dedi.

İşte o anlar...

Prof. Dr. Naci Görür "endişe ediyorum" diyerek uyardı! Ordu arama kurtarma çalışmalarına katılacak! Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 şüpheli tutuklandı
Sonraki Haber