Nişanlısının naaşıyla evlendi!

12 yıldır birlikte olduğu nişanlısını 6 yıl süren mücadelenin ardından meme kanserinden kaybeden Çinli adam nişanlısının naaşıyla evlendi.

Çin’in doğusunda bulunan Dalian şehrinde yaşayan 35 yaşındaki Xu Shinan, 12 yıldır birlikte olduğu sevgilisi 34 yaşındaki Yang Liu’yu meme kanseri nedeniyle 14 Ekim’de kaybetti. Yaklaşık altı yıl kanserle mücadele eden sevgilisinin gelin olma hayalini gerçekleştirmek isteyen Xu Shinan, bir düğün töreni düzenleyerek nişanlısı Yang Liu’nun naaşıyla evlendi.

Şu Shinan, tam 169 buket pembe güllerle çevrilen tabutuna gelinlikle konulan Yang’ın önünde evlilik yeminlerini okudu. Cumartesi gerçekleştirilen törene çiftin aileleri ve arkadaşları katıldı.

Törende gözyaşları içinde konuşan Xu Shinan, “Sevgili eşim, sakın endişelenme. Hayatımın geri kalanı acı içinde geçecek ama pes etmeyeceğim” dedi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı!