Nijerya’da tüyler ürperten ‘orman adaleti

Nijerya'da hırsızlık yapan birine yerli halkın verdiği ceza tüyler ürpertti. Kalabalığın hırsızlık yaptığı öne sürülen genç adamı çırılçıplak soyup taşladığı, ardından da içlerinden birinin cinsel organını koparttığı görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Nijerya'nın Bakassi Yarımadası'nda kayda alınan ve Nijerya Marksist Partisi tarafından paylaşılan görüntüler, sosyal medyada gündemine oturmakla kalmadı ülke çapında infiale yol açtı. Olay ülkedeki adaletsizliği de ayan beyan ortaya serdi.

KÜFÜRLER EŞLİĞİNDE TAŞLANDI

Hırsızlık yaptığı iddia edilen kişinin ismi açıklanmadı ancak yaşının küçük olduğu söylendi. Çaldığı şey ise aslında bir dolardan azdı. Genç adam, yakalanmasının ardından çıplak bir şekilde şehir meydanına götürüldü. Burada tezahüratlar ve küfürler eşliğinde taşlandı.

.

"İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı!