Nihat Kahveci'nin köpeğini, sokak köpekleri parçaladı! Sosyal medyadan isyan etti...

Eski mili futbolcu ve futbol yorumcusu Nihat Kahveci'nin köpeğini, sokak köpekleri öldürdü. Sokak köpeklerinin köpeğini parçaladığını söyleyen Kahveci, sosyal medyadan isyan etti.

Türkiye'de başıboş sokak köpekleri problemi sürüyor ve her geçen gün yeni bir olayla karşı karşıya kalıyoruz. Birçok insana saldıran ve kuduzdan ölümlere bile yol açan sokak köpekleri, aynı zamanda sahipli evcil hayvanlara da saldırıyor.

Son olarak eski futbolcu Nihat Kahvecinin köpeği de sokak köpeklerinin saldırısına uğradı ve öldü.

"YETER ARTIK YÜZLERCESİ DOLAŞIYOR SOKAKLARDA!"

Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından Sarıyer Belediyesi'ni de etiketleyerek, başıboş sokak köpeklerinin köpeğini parçlayarak öldürdüğünü yazdı.

Kahveci sorunun çözülmesi için isyan ederken şu ifadeleri kullandı:

''Bu akşam evimin kapısının önünde köpeğimi bir türlü çözüm bulamadığınız sokak köpekleri paramparça etti öldürdü.. Yeter artık ,yüzlercesi dolaşıyor sokaklarda. Bir şey yapma zamanı geldi artık''

Kahveci sözlerini, "Üşüşen cahiller var evet arkadaşlar sanki ben sokak köpeklerini sevmiyorum.. Olay onların kontrolu bakımı mutluluğu tabii ki anlayanlara" diyerek noktaladı.

İşte son gelişme: 11 şüpheli hakkında karar verildi! Brooke Shields kimdir? Brooke Shields nasıl bu kadar ünlü oldu? CHP Genel Başkanı Özel MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi ziyaret edecek
Sonraki Haber