Nihat Genç, İsmail Küçükkaya'yı yerden yere vurdu

6-7 Ekim olaylarının 7. yıl dönümünde FOX TV'deki Çalar Saat programına HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı konuk eden İsmail Küçükkaya'ya tepkiler dinmiyor. Nihat Genç, İsmail Kızılkaya'ya, "Atatürkçü kitleyi keriz yerine koyup arkadan Cumhuriyet düşmanlarını istediğin kadar sokuştur, tertemiz muhaliflere kakalamaya devam et, ama unutma, önde Atatürk resmi, bin yıllık meşe çınar ağacı gibidir, çürütmeye, altını oymaya gücün yetmez!" sözleriyle yüklendi.

İsmail Küçükkaya, Fox TV'deki Çalar Saat programında, 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı programına konuk etti. İkilinin önündeki masaya ise Atatürk resmi konulmuştu. Gündeme oturan program sebebiyle Küçükkaya'ya tepki yağarken Nihat Genç de ağır ifadelerle eleştirdi.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Nihat genç şu ifadeleri kullandı:

“Fox TV'de İsmail Küçükkaya tezgahının önüne Atatürk resmi koymuş.. Ancak resmin arkasında her sabah Babacan'ı Davutoğlu'nu Demirtaş'ın eşini, yani toprak bütünlüğümüze ve anayasaya ve Cumhuriyet'e düşman ne kadar bölücü var onları ağırlıyor!

İsmail Küçükkaya! Atatürkçü kitleyi keriz yerine koyup arkadan Cumhuriyet düşmanlarını istediğin kadar sokuştur, tertemiz muhaliflere kakalamaya devam et, ama unutma, önde Atatürk resmi, bin yıllık meşe çınar ağacı gibidir, çürütmeye, altını oymaya gücün yetmez!”

6-7 EKİM OLAYLARININ ÜZERİNDEN 7 YIL GEÇTİ

HDP Merkez Yürütme Kurulunun çağrısının ardından terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının 6-7 Ekim 2014'te gerçekleştirdiği, 2 polisin şehit olduğu, 16 yaşındaki Yasin Börü'nün de aralarında olduğu 35 kişinin yaşamını yitirdiği 'Kobani' eylemlerinin üzerinden 7 yıl geçti.

PROGRAMDA NE KONUŞULDU?

Öte yandan İsmail Küçükkaya’nın Selahattin Demirtaş’la ilgili “Nereden girdim bu işlere, hayatımı yaşayabilirdim, 5 yıldır cezaevindeyim’ mi diyor, yoksa ‘seçtiğim hayatın bana getirdiği bir bedel bu, ben bunu ödüyorum’ mu diyor?” şeklindeki sorusuna Başak Demirtaş’ın “Hiçbir zaman Selahattin ben pişmanım yaptıklarımdan, cezaevinde olmasaydım daha iyiydi’ asla demedi” yanıtını verdi. Başak Demirtaş, “Türkiye’de Kürtseniz, biraz da muhalifseniz bedelleri oluyor” iddiasında bulundu.

'Para sayma' soruşturmasında kritik gelişme! Lokanta ve kafelerde KDV oranlarına zam geliyor! İtalyanlar Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo kararını duyurdu
Sonraki Haber