Nihal Atsız'ın mezarına çirkin saldırı

Türk milliyetçiliğinin en önemli isimlerinden şair ve öğretmen Hüseyin Nihal Atsız'ın mezarına çirkin bir saldırı gerçekleşti. Atsız'ın Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan kabrindeki bozkurt rölyefi kırıldı.

Türk milliyetçiliğin en önemli isimlerinden olan Hüseyin Nihal Atsız’ın mezarının saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

Pazar günü ihbar üzerine Karacaahmet Mezarlığı’nda giden polisler Türkçülüğün sembolü Atsız’ın mezarında bulunan bozkurt rölyefinin kırıldığını tespit ettiler.

MEZAR SALDIRGANLARI ARANIYOR

Emniyet yetkilileri Türk tarihçiliği ve edebiyatına yaptığı katkılarla bulunan ve Türk milliyetçiliğinin en önemli isimlerinden biri olan Nihal Atsız’ın mezarına saldıranların arandığını belirtti.

Yetkililer, MOBESE ile mezarlıkta bulunan güvenlik kamerası görüntülerinden saldırganların tespit edilmeye çalışıldığını ifade ettiler.

GİZLİ BİR EL GERGİNLİK İSTİYOR!

Türk Milliyetçiliğinin en önemli düşürü Hüseyin Nihat Atsız üzerinden,yeni iç karışıklıkların yaşatılmak istendiğini belirten yetkililer dikkatli olunması gerektiğini söylediler.

Yetkililer Atısz'ın yapılan saldırının tamamen provokasyon olduğunu ve suçluların kısa sürede yakalanacağını kaydettiler.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber