New York'ta görülen firari Eylem Tok ve oğluna büyük şok! 3 kadın kovalayarak yüzlerine tükürmüş...

New York'ta fotoğrafları çekilen firari Eylem Tok ve oğlunun gülümsediği karenin iç yüzü ortaya çıktı. Gazeteci Bahar Feyzan fotoğrafların çekildiği sırada 3 kadının Tok ve oğlunu kovalayarak yüzlerine tükürdüğü hatta devam edip taksinin içinde de tükürmeye devam ettiklerini belirtti. 

İstanbul Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve onu yurtdışına kaçıran annesi yazar Eylem Tok hakkındaki soruşturma devam ediyor.

FİRARİ EYLEM TOK VE OĞLU NEW YORK'TA

Olayın ardından önce Mısır'a, oradan da ABD'ye kaçtıkları bilinen ve haklarında kırmızı bülten talebi hazırlanan Eylem Tok ile oğlu T.C., New York'ta görüntülendi.

 3 KADIN KOVALAYARAK YÜZLERİNE TÜKÜRMÜŞ

Yazar Eylem Tok ve oğlunun gülümsedikleri fotoğraflar büyük tepki çekerken, olayla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Gazeteci Bahar Feyzan fotoğrafların çekildiği sırada 3 kadının Tok ve oğlunu kovalayarak yüzlerine tükürdüğü hatta devam edip taksinin içinde de tükürmeye devam ettiklerini belirtti. 

İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara Emniyeti açıklaması! Gaziantep'te kazanan çıkmadı, puanlar paylaşıldı! Netanyahu: Gazze'ye saldırıları sonlandırma talebini kabul etmeyeceğiz
Sonraki Haber