Netflix'ten Ekim ayına özel ücretsiz oyunlar!

Dünya genelinde popüler bir eğlence platformu olarak öne çıkan Netflix, korku ve gerilim meraklıları için Ekim ayına iki heyecan verici oyunla giriyor. Slayaway Camp 2: Netflix & Kill ve Dead Cells, Netflix'in oyun kütüphanesine katıldı. Bu iki oyun, Ekim ayı boyunca Netflix aboneleri için erişilebilir olacak, ancak her iki oyunun net bir yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Slayaway Camp 2: Netflix & Kill, oyuncuları kanlı ve karmaşık bir maceraya sürüklüyor. Oyuncular, Skullface adlı katili kontrol ederken, izometrik bulmaca seviyelerinde kamp danışmanlarını öldürmeye çalışacaklar. Bu oyun, Oxenfree II gibi, yalnızca Netflix platformunda bulunacak, bu da Netflix'i oyun dünyasında benzersiz bir oyuncu haline getiriyor.

Öte yandan, Dead Cells, 2020 yılında piyasaya sürülen ve oyunseverler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanan bir oyun. Ancak, Netflix sürümünün, temel oyunun yanı sıra ek içerikleri (DLC'leri) içerip içermediği henüz netlik kazanmış değil. Bu, oyuncuların heyecanla beklediği bir soru işareti olarak duruyor.

Netflix, oyunlara ek olarak, korku ve gerilim türünde izlemek isteyenlere bir dizi film ve dizi sunuyor. Bu içerikler arasında Tim Burton'ın yeni dizisi Wednesday, video oyunu uyarlaması Castlevania: Nocturne ve fenomen haline gelmiş dizi Stranger Things yer alıyor. Ayrıca, Ekim ayında Netflix platformuna eklenmesi planlanan The Fall of the House of Usher, The Killer ve The Devil on Trial gibi çarpıcı yapımlar da bulunuyor.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber