Neslihan Atagül Kıskançlığı Aşkın Tarifini Dağıtıyor! Kadir Doğulu Artık Yok! Final Kararı Kapıda

Aşkın Tarifi dizisinde başrollerde oynayan Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk arasındaki yakınlık magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son görüntüler akabinde Kadir Doğulu ile güzel eşi Neslihan Atagül’ün kopma noktasına geldiği iddia edilirken yakışıklı oyuncu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk arasındaki yakınlaşma ilginç dedikoduları da beraberinde getirmiş ve Neslihan Atagül’ün bunlardan rahatsızlık duyduğu iddia edilmişti. Bu konuda ilk kez sessizliğini bozan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu yanlış anlaşıldıklarını dile getirdi.

Son dönemde Türkiye’nin önde gelen dizi yıldızlarından birisi olan Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi dizisinde partneri olan Serra Arıtürk ile büyük bir çıkış yakaladı. Doğulu partneri hakkında ilk açıklamasında, “Bu Serra’nın ilk dizisi. Oldukça başarılı diyebilirim. Kendisi zaten Youtube üzerinden bazı videolar paylaşıyordu ve sesi de çok güzel. Oldukça iyi bir yetenek. Serra ile oldukça iyi anlaşıyoruz.” dedi.

Neslihan Atagül ile evliliklerinde bir sorun olmadığının altını çizen Doğulu, “Bizim aramızda asla kıskançlığa yer yok. Profesyonel anlamda işimizi yapıyoruz. her başarılı erkeğin arkasında bir kadın olduğu sözü her zaman yalandır. Aslında her başarının arkasında bir kadın vardır. Çünkü her zaman yaratıcı olan aslında kadındır.” ifadelerine yer verdi.

Serra Arıtürk ile arasında bir yakınlaşma olduğu iddia edilen Kadir Doğulu’nun yakın bir zamanda senaryo gereğinde Aşkın Tarifi adlı diziden ayrılacağı iddiaları da kulislere bomba gibi düştü.

Daha önceki görüntülerden rahatsızlık duyduğu belirlenen Neslihan Atagül’ün de buna onay verdiği ancak yapımcı firmanın Doğulu’yu ikna etmek adına yoğun bir çaba içerisine girdiği iddia edildi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber