Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun yatak pozları sosyal medyayı salladı

2016 yılında hayatını birleştiren ve şimdilerde Gecenin Ucunda dizisinde başrolü paylaşan Kadir Doğulu & Neslihan Atagül çifti, yılın ilk röportajını Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye verdi. İkilinin Swissôtel The Bosphorus’ta gerçekleşen röportaj için verdiği birbirinden iddialı yatak pozları ise sosyal medyayı salladı. İşte Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu'nun çok konuşulan o kareleri...

Fatih Harbiye dizisinin setinde tanışıp yaklaşık 3 yıl aşk yaşayan oyuncu çift Neslihan Atagül (30) ile Kadir Doğulu (40), 2016 yılında Kanlıca'daki Ajia Otel'de dillere destan bir düğünle evlenmişlerdi. Mutlu birliktelikleriyle parmak ısırtan çift, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye röportaj verdi.

Röportaj için Emre Yunusoğlu'nun objektifine poz veren çiftin kareleri ile sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!