Nedim Şener'den Fazıl Say'a 'uzay yolculuğu' ayarı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, Türklerin uzay yolculuğunu gereksiz bulan ve ''Ne gerek vardı aya gitmeye? ABD yıllar önce zaten gitmiş oraya" diyen Fazıl Say'a tokat gibi sözlerle cevap verdi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, katıldığı bir programda Fazıl Say'ın uzay yolculuğu ile ilgili tepki çeken sözlerini eleştirdi.

FAZIL SAY'A MOZART GÖNDERMESİ!

Nedim Şener, ''İsmini vermeyeyim, bir sanatçımız (Fazıl Say) uzay yolculuğu ile ilgili twit atmış, "Ne gerek vardı, ABD yıllar önce zaten gitmiş oraya" demiş. İyi de sen niye Mozart'ın 1800'lerde bestelediği eseri aynı nota ile çalıyorsun halen, ne gerek var?'' diyerek Fazıl Say'a tepki gösterdi.

''BİZ NİYE AYA GİDİYORUZ?''

Ünlü besteci Fazıl Say bir tweetinde ''Bana her tür cevabı verebilirsiniz. Ama aslında tek cevap var; Ay’a gitmek. Sonra sorun; ne zaman gidiliyor? Pazartesi günü mü? Bir de şunu sorun kendinize, yarım asır önce ABD aya ayak bastı. E? Biz niye gidiyoruz ki aya? Ne için bunlar? Neyi keşfediyoruz?'' demişti.

İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması! Yarışmacılardan Filistin mesajı geliyor! 8 Mayıs 2024 at yarışı programı belli mi? Hangi hipodromlarda koşu var
Sonraki Haber