'İstihbarat savaşları ve gayri nizami harp başlıyor!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel'in Türkiye'nin dış politikasını övmesi, Ak Parti'nin Dışişleri Bakanlığı'nı yapmış, Gelecek Partisi Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ise İsrail Cumhurbaşkanı'nın yalvara yalvara Türkiye'ye getirildiğini söylediği skandal açıklamasını, Bayraktar SİHA'larının Ukrayna krizindeki rolünü ve NATO gölgesinde Rusya - Ukrayna Savaşı'nın perde arkasını masaya yatırdı.

"NATO, GAYRİ NİZAMI HARP, SOĞUK SAVAŞ VE AVRUPA'NIN GÖBEĞİNDE GLADYO DEMEK. RUS VE KOMÜNİST AVCILIĞI DEMEK"

Nedim Şener, "Davutoğlu'nun dediği gibi İsrail Cumhurbaşkanı yalvar yakar getirilseydi, Türkiye bunu daha önce yapardı. Rusya-Çin'in ayrı, AB-ABD-NATO'nun ayrı yerde olduğu bir Soğuk Savaş dönemine giriyoruz. Vekalet ve istihbarat savaşları, gayri nizami harp unsurları, algı operasyonları yaşanacak. En önemli silah ekonomi olacak. NATO, gayri nizami harp, Soğuk Savaş, Avrupa'nın göbeğinde gladyo demek. Rus ve komünist avcılığı demek. Bunun izleri önümüzde duruyor." ifadelerini kullandı.

"YALNIZCA DIŞ POLİTİKAYLA İŞİN ÇÖZÜLEBİLECEĞİ BİR YER OLSAYI LİBYA VE DOĞU AKDENİZ OLMAZDI"

Mete Yarar, "Sahada olmayanın kazanacağı dönemde değiliz. Yalnız dış politikayla işin çözülebileceği bir yer olsaydı Libya, Doğu Akdeniz olmazdı. Türkiye'nin en önemli ihracat kalemini oluşturdu. SİHA denilince yalnızca Türkiye akıllara geliyor." şeklinde konuştu.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?