'HDP'yi yok saymıyorlar, bal gibi çantada keklik sanıyorlar. HDP o masanın artıklarıyla yetinecek!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, Bülent Arınç'ın cezaevinde hayatını kaybeden 'Nusret Muğla' ile ilgili açıklamasını, fahiş fiyat artışları ile temel gıda ürünlerinde KDV indirimi tartışmalarını ve 6 muhalefet partisi liderinin Ahlatlıbel Zirvesi ile toplantıya katılmayan HDP'nin sahte alınganlık mesajını masaya yatırdı.

"SORUN ÜRETİCİDEN SONRA BU KADAR ÇOK ARAYA ADAM GİRMESİYLE BİRLİKTE ORTAYA ÇIKAN TABLODUR"

Mete Yarar, "Bu konuyu dillendirmekten çekinmeyenlerin, inandıkları konularda sessiz kalmalarını nefret edilesi buluyorum. İnegöl'de bir mobilya 10 bin TL'ye mal ediliyor, İstanbul'da 70 bin TL oluyor. Böyle bir mantığı aklınız alıyor mu? Almıyorsa gıda ürünlerinde de almasın. Sorun üreticiden sonra bu kadar çok araya adam girmesiyle birlikte ortaya çıkan tablodur." sözlerini kullandı.

"DOMATES 12 TL, ÇERİ DOMATES 21 TL. AYNI YERDEN VE KASADAN GELİYOR. BU FİYAT FARKI NASIL OLUŞUYOR?"

Nedim Şener, "Katakulli' manşetleri attığınızda keşke vicdanınız el vermeseydi. Bu ülkenin genelkurmay başkanı tutuklandığında tepki verseydiniz. Tarlada 1 TL olan ürün, İstanbul'da nasıl 15 TL oluyor? Domates 12 TL, çeri domates 21 TL. Aynı yereden, aynı kasadan geliyor. Bu fiyat farkı nasıl oluşuyor?

"HDP'Yİ YOK SAYMIYORLAR, ÇANTADA KEKLİK SANIYORLAR. HDP O MASANIN ARTIKLARIYLA YETİNECEK"

Demokrasiden bahsediyorlar, 6 liderden bir tanesinin 15 Temmuz'da darbecilere direnirken tek bir fotoğrafı var mı? PKK'nın siyasi ayağı HDP'ye güveniyorlar. HDP'yi yok saymıyorlar, bal gibi çantada keklik sanıyorlar. HDP o masanın artıklarıyla yetinecek. O kadar izzeti nefisten yoksunlar ki bu oyunu kendi seçmenine oynuyorlar. Zaten karşı taraf yemiyor. Sesleri çıkmıyor, çünkü sadece ölülerden ses çıkmaz. Bunların ruhları ölmüş." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"