Nedim Şener çok sert çıktı: Derin devletin adamı olsam size nefes aldırmazdım!

SuperHaber programcısı ve Hürriyet yazarı Nedim Şener ile SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, 'Memleket Aşkına'nın yeni bölümünde Macaristan seçimlerinde 6'lı ittifaka karşı ipi Başbakan Victor Orban'ın göğüslemesinden bahsederek kediciklerin akıl dışı propagandasını ele aldı. Şener, "Sorosçular tarafından fonlanan medyaya bakın. Dua edin bu ülkede derin devlet yok, dua edin ben o derin devletin elemanı değilim. Bunları yazamazdınız." dedi.

İki usta isim SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı ve Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde bir araya geldi.

Macaristan'daki genel seçimde 12 yıllık Başbakan Victor Orban’ın liderliğindeki Fidesz-KDNP koalisyonunun 6 muhalefet partisinin yaptığı ittifaka karşı seçimi farkla kazanmasını ele alan Şener, kediciklerin hedefine alınmasına da vurgu yaptı. 

"SOROSÇULAR TARAFINDAN FONLANAN MEDYAYA BAK"

Adnan Oktar suç örgütünün 'kedicikleri'nin kendisini 'İngiliz derin devletinin adamı' olarak göstermeye çalıştığı akıl dışı propagandayı ele alan Şener, "Sorosçular tarafından fonlanan medyaya bak, yurtdışından ne idüğü belirsiz fonlanan patronlarına bak. Dua edin bu ülkede derin devlet yok, dua edin ben o derin devletin elemanı değilim. Bunları yazamazdınız." dedi. 

İşte Şener'in o açıklamaları...

"DUA EDİN DERİN DEVLETİN ADAMI DEĞİLİM, OLSAYDIM SİZE NEFES ALDIRMAZDIM!"

"Karşı taraf tam bir proje. Bugün onları destekleyen Sorosçular tarafından fonlanan medyasına bak, yurtdışından ne idüğü belirsiz fonlanan patronlarına bak. Burası tırnak içinde bir hukuk devleti olsaydı, hepimizin hesabını didik didik ediyor devlet. Bizim banka hareketimizi kuruş kuruş takip ediyor, biz iğne alsak bunu biliyor devlet. Bu devlet onların dediği gibi hukuğun işlediği bir devlet olsaydı. O foncuların, föcülerin kimlerden ne aldığını, neler aldığını ortaya pat diye dökerdi. Hani diyorum ya, bu ülkede derin devlet yok ve dua edin ben bu derin devletin bir elemanı değilim. Vallahi nefes aldırmazdım size ben,nefes alamazdınız yani, bunları yazamazdınız. Burası beğenmesende hukuğun kanunun işlediği bir hukuk devletidir yani."

Zarafetin İfadesi: Abiye Elbiselerin Büyüsü Cirosunda düşüş yaşayan Starbucks Türkiye ürünlerine zam yaptı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu!
Sonraki Haber