Necmettin öğretmenin kanı yerde kalmadı! Bakan Soylu açıkladı...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Tunceli'nin Pülümür kırsalında sürdürülen operasyonda 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Soylu, "Kaçırılıp şehit edilen Necmettin Yılmaz öğretmenimizin kanı yerde kalmadı" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Tunceli'nin Pülümür kırsalında sürdürülen operasyonda 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Soylu, "Kaçırılıp şehit edilen Necmettin Yılmaz öğretmenimizin kanı yerde kalmadı" dedi.

VALİ SONEL 7 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Tunceli Valisi Tuncay Sonel ise yaptığı açıklamada, “Bir süredir güvenlik güçleri bölgede operasyon yürütüyordu. Bu operasyon kapsamında şu ana kadar 6 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Daha önce de bu grupla bağlantılı bir terörist etkisiz hale getirilmişti. Öğretmenimizin şehit edilmesiyle ilgili etkisiz hale getirilen terörist sayısı 7 oldu” dedi.

PKK'LILAR KAÇIRIP ŞEHİT ETMİŞTİ

Necmettin Yılmaz, Şanlıurfa Siverek’in Çiftçibaşı köyünde sınıf öğretmeniydi. 16 Haziran Cuma günü, yaz tatilini geçirmek üzere memleketi Gümüşhane Torul’a bağlı Demirkapı köyüne giderken Erzincan-Tunceli yolunda PKK’lı teröristler yolunu kesti. Aracı yakılan Yılmaz'ın naaşını ise günler sonra Pülümür Çayı’nda bulundu.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında ilginç dans Ve Ali Koç sessizliğini bozuyor! Basın toplantısı kararı Süper Lig'de günün VAR hakemleri açıklandı
Sonraki Haber