Necmettin Erbakan'ın vefatının 10. yılı

Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının üzerinden 10 yıl geçti. Erbakan'ın vefatının yıl dönümü dolayısıyla yakınları ve sevenleri kabri başında dualar etti. Necmettin Erbakan sosyal medyada da unutulmayarak dualarla anıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı ahirete irtihalinin 10. yılında rahmetle, hürmetle yad ediyorum." dedi.

Saadet Partisi Eski Genel Başkanı, 54. Hükümetin Başbakanı, merhum Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ahirete irtihalinin 10. yılında rahmet ve minnetle anılıyor.

Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla yakınları ve sevenleri mezarı başında dualar etti. Prof. Dr. Necmettin Erbakan sosyal medyada da sevenleri tarafından unutulmayarak rahmet ve dualarla birlikte anıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MESAJ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabı instagramdan yaptığı paylaşımda, "Mücadeleyle geçen ömrünü öğrenmeye, öğretmeye, hizmet etmeye, bu ülkenin ufkunu genişletmeye adayan bir büyük ilim, devlet ve siyaset adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı ahirete irtihalinin 10. yılında rahmetle, hürmetle yad ediyorum." ifadelerini kullandı.

Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla paylaşılan diğer mesajlar şöyle;

Şans Topu sonuçları 28 Nisan 2024! Bakanlık yeni düzenlemeleri duyurdu 175 milyonluk cin çıkarma vurgunu!
Sonraki Haber