Necip Fazıl Kısakürek’in kişisel eşyalarının yer aldığı müze ziyarete açıldı!

Necip Fazıl Kısakürek’in 36. vefat yıldönümünde, kişisel eşyalarının yer aldığı müze ziyarete açıldı. Müzede kişisel eşyaları ile birlikte yazarın Beethoven, Çaykovski plakları ve el yazısıyla aldığı notlarla birlikte sobaya atıp geri aldığı kitap da yer alıyor.

Şair, yazar ve mütefekkir Necip Fazıl Kısakürek, vefatının 36'ncı yıldönümünde özlemle yad ediliyor. Necip Fazıl Kısakürek'in kişisel eşyaları çalışma masası, el yazıları, fotoğrafları, gözyaşlarını biriktirdiği mendili, bastonu, kıyafetleri, sıklıkla dinlediği Çaykovski, Puccini ve Verdi plakları, Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Araştırma Vakfı'nda açılan kalıcı sergide yerini aldı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Araştırma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi de olan Osman Kısakürek, vakfın Ümraniye'de bugün ziyarete açılan binasında sergide yer alan eşyaları ve babasıyla yaşadığı anılarını AA muhabirine anlattı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den