Necati Şaşmaz'ın Yeni Mesleği Şaşırttı! Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Bakın Ne Yapıyor?

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Polat Alemdar karakteriyle milyonların takip ettiği Necati Şaşmaz yeni mesleğini buldu. Şaşmaz, hayranlarının çok şaşırdığı mesleğinin ayrıntıları hakkında konuştu. Necati Şaşmaz'ın Yeni Mesleği Şaşırttı! Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Bakın Ne Yapıyor?

Necati Şaşmaz yeni mesleğini açıkladı. Bir dönem canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle ünlenen Şaşmaz bestekarlığa soyundu. Etiler'de şarkıcı Muazzez Ersoy ile buluşan oyuncu, "Eğer beğenirse şarkılarımı Muazzez Ersoy'un okumasını istiyorum" dedi. Necati Şaşmaz'ın Yeni Mesleği Şaşırttı! Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Bakın Ne Yapıyor? İşte detaylar...

Necati Şaşmaz'ın yeni mesleği bestekarlık olunca şarkılarını okuyacak isim de belli oldu. Sanatçı Muazzzer Ersoy ile Etiler'de bir dönerci çıkışında uzatılan mikrofonlara cevap veren Ersoy, "Necati Şaşmaz'ın yemek daveti üzerine buluştuk" dedi.

NECATİ ŞAŞMAZ YENİ MESLEĞİ ÇOK KONUŞULACAK

Kurtlar Vadisi'nden sonra herhangi bir projede yer almayan ancak katıldığı programlarda şarkı da söyleyen Necati Şaşmaz, "Son dönemde neler yapıyorsunuz?" sorusu üzerine, "Müzikle ilgileniyorum. 1-2 şarkım var. Eğer Muazzez Ersoy beğenirse onun söylemesini istiyorum. Bir tane şarkı da ben seslendireceğim" diyerek hayranlarını şaşırttı.

Jakuzi iftirası cezasız kalmayacak... Hisse ve tahvil zirvede Yabancının TL aşkı coştu Dolar yatay seyirde! İşte 17 Mayıs 2024 güncel döviz kurları
Sonraki Haber