Nebahat Çehre'den çok özel itiraf! "1988 yılından beri aşık olmadım"

Oyuncu Nebahat Çehre'den uzun bir zaman sonra özel hayatına dair açıklama geldi. Başarılı oyuncu aşk hayatına dair samimi bir itirafta bulundu. Başarılı oyuncu Nebahat Çehre "1988’den beri aşık olmadım" sözleri ile gündem oldu.

Son olarak Aşk-ı Memnu dizisinde rol alan Nebahat Çehre'den yıllar sonra aşk hayatına ilişkin açıklama geldi.

Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalara kazınan Nebahat Çehre son olarak hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.
Fenomen dizi Aşk-ı Memnu, yayınlandığı döneme damga vurmuştu.

ÖNEMLİ İSİMLER İLE ROL ALMIŞTI

Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem’in başrollerini paylaştığı dizide Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Nebahat Çehre, o rolü ile hafızalara kazındı.

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve kendine has tarzı ile çok konuşulan Nebahat Çehre, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat!