Nazmi Arıkan cinayetini güvenlik kameraları çözecek! Polis bıçaklı katilin peşinde

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları'nın kurucusu Nazmi Arıkan, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki çiftliğinde şoförüyle birlikte ölü bulunmuştu. Yapılan inceleme sonucunda Arıkan ve şoförü Şerif Eker'in bıçaklı saldırı sonucu öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Jandarma ekipleri cinayeti çözmek için kamera kayıtlarını inceliyor. Soruşturmayı yürüten ekipler bıçaklı katili arıyor.

Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarının kurucusu Nazmi Arıkan, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde şoförü Şerif Eker ile birlikte ölü bulunmuştu. Çiftlikteki çalışanların Arıkan ve Eker'in cansız bedenini bulmaları sonrası jandarmaya verdiği ihbar sonrası soruşturma başlatıldı. Elde edilen ilk bilgilere göre Arıkan son olarak salı gece saatlerinde çiftlikte çalışan veteriner ile görüştü ve sonrasında bir yakınıyla telefonda konuştu.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri çiftlik evinin çevresinde yaptığı aramalarda 3 adet bıçak kını buldu. Jandarma ekipleri cinayetin aydınlatılması için polisle koordineli olarak çalışıyor.

CİNAYETİ GÜVENLİK KAMERALARI AYDINLATACAK

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, cinayetin ardındaki sis perdesi çiftlikteki güvenlik kameraların incelenmesi sonrası aydınlanacak. Elde edilen bilgilere göre, Arıkan ve Eker'i öldüren kişi ya da kişilerin tanıdık biri olduğu ve kendileriyle konuşmaya geldiği tahmin ediliyor.

Çiftliğin girişinde bulunan bir hayvan barınağının önündeki iki kamerada yapılan ilk incelemede bir şüphelinin kimliğinin tespit edildiği ve kimlik belirleme çalışmalarının sürdüğü gelen haberler arasında yer alıyor. Nazmi Arıkan ve Şerif Eker'in öldürüldüğü cinayeti aydınlatmak için başlatılan soruşturma sürüyor.

Akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de... Cumhurbaşkanı imzası ile atama kararları Resmi Gazete'de... UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı alan kulüpler belli oldu
Sonraki Haber