Nazilli'de bir adam sütyen takıp kadın kılığına girdi: Gerçek ortaya çıkınca bekçiler şoke oldu

Nazilli'de bekçiler belediye meydanına bulunan parkta oturan ve şüpheli hareketler sergileyen bir kadına kimlik kontrolü yaptı. Bekçiler şahsın yüzünü açmasıyla erkek olduğunu anladı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde gece saatlerde meydana gelen olayda, gece devriyesi atan çarşı ve mahalle bekçileri, yüzünü eşarpla kapatan bir kadının hareketlerinden şüphelenedi.

Şahsın yanına giderek kimlik sorgusu yapmak isteyen bekçiler, kadının yüzünü açmasını istedi.

EŞARBI KALDIRINDA ALTIDNAN ERKEK ÇIKTI

Bekçilerin isteği üzerine eşarbını açan kişinin erkek olduğu ortaya çıktı. Bekçiler olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

NEDEN GİYDİĞİNİ DE ANLATTI

Kadın taytı, sütyen ve eşarp gibi kadın giysileri giyen İ.Ç isimli şahsın Denizli'nin Tavas ilçesinden geldiği öğrenildi.

Kadın gibi giyinmeyi merak ettiğini söyleyip bu şekilde giyindiğini söyleyen İ.Ç, Denizli'den Nazilli'ye otobüsle kadın kılığında geldiğini belirtti.

İ.Ç. Nazilli'de biraz dolaşıp geri dönecektim dedi. Yapılan kimlik sorgusunda herhangi bir şüphesi bulunmayan İ.Ç. daha sonra bulunduğu yerden uzaklaştırıldı.

Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler kararı! 3 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Şenay Düdek duyurdu: Spiker Belovacıklı ve siyasetçi Özlale evleniyor
Sonraki Haber