"Çok ciddi ruhsal problemleri var. Durup dururken parmağımı kırdı!"

Şarkıcı Sıla kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı iddiasıyla oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem, Sıla'ya desteğini dile getirdi. Çekem, daha sonra bağlandığı canlı yayında geçmişte yaşanan olayın detaylarını anlattı.

Sıla Gençoğlu dün adliyeye gidip ünlü oyuncu Ahmet Kural'ı kendisini dövüp ölümle tehdit ettiği için şikayet edince herkes şoke oldu. Ahmet Kural sadece kolunu tuttum diyerek iddiaları yalanlasa da Sıla'nın anlattıkları eski defterleri açtı. Bunlardan biri de Naz Çekem olayı oldu. Genç kız Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia ettiğinde kimse ona inanmamıştı. Naz Çekem, Sıla olayı sonrasında ortaya çıktı ve konuştu. İşte Ahmet Kural'ın ona yaptıkları:

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem