Napoli'ye Hellas Verona çelmesi

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 30. haftasında, ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından Napoli, Diego Armando Maradona Stadı'nda kümede kalma mücadelesi veren Hellas Verona'yı ağırladı. Napoli ile Hellas Verona 0-0 berabere kaldı.

Mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi ve iki takım da 1'er puana razı oldu. Napoli, puanını 75 yaptı ve liderliğini korudu. Ancak ikinci sıradaki Lazio'nun bu hafta Spezia'yı 3-0 yenmesiyle lider Napoli ile Lazio arasındaki puan farkı 14'e düştü. Hellas Verona ise puanını 23'e çıkardı ve 18. sırada kaldı.

MİLAN DA PUAN KAYBETTİ

Serie A'da geçen sezon şampiyon olan ve bu sezon ise son haftalardaki puan kayıplarıyla geriye düşen Milan, Bologna'ya konuk oldu. Ev sahibi Bologna, maçın henüz 1. dakikasında Sansone ile 1-0 öne geçerken, konuk takım 40. dakikada Pobega'nın golüyle beraberliği yakaladı. Müsabakada başka gol olmayınca 1-1 eşitlikle sona erdi ve takımlar puanları paylaştı. Milan, 53 puanla 4. sıradaki yerini korurken, Bologna ise 44 puanla 8. sırada yer aldı.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber