Nakit desteği ayağınıza geldi! Akbank, 226 TL ödeyene anında 70 bin TL yatıracak!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Akbank, nisan ayı içerisinde nakit desteği almak isteyen tüketiciler için avantajlı bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili kredi kampanyasından yararlanmak isteyen tüketicilerin banka şubelerine gitmelerine gerek olmadığını ifade ederek detayları paylaştı.

Bir süredir devam eden nakit sıkıntısı, her kesimden vatandaşı ciddi bir geçim derdinin içerisine doğru sürükledi. Alıştıkları ekonomik düzende çeşitli sıkıntıların ortaya çıkmasından ötürü mevcut kazançları ile ay sonlarını getirememeye başlayan milyonlarca vatandaş, bankaların kredi ürünlerine yönelmeye başladı. Bu noktada tüketiciler, kendi bütçelerini daha da sarsmayacak uygun faizli kredi kampanyalarını yakın takip altına aldı.

Nisan ayına girilmesi ile birlikte gıdadan teknolojiye kadar hemen hemen her hizmet sektöründe ürün fiyatlarının güncellenmiş olması, tüketicilerin bütçelerine bir darbe daha indirdi. Bu ay Ramazan Bayramı’nın da kutlanacak olması dolayısı ile bütçelerine yönelik destek ihtiyaçlarının arttığını belirten tüketiciler, nisan ayı kredi kampanyalarını yakın takip altına aldı. Bu noktada devreye giren Akbank, kredi notu riskli olarak değerlendirilmeyen tüketicilere uygun faizler karşılığında finansman desteği vereceğini bildirerek detayları paylaştı.

AKBANK NİSAN AYI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Alışveriş, akaryakıt, teknoloji ve daha pek çok farklı kategori altında tüketicilerin bütçelerini rahatlatmak üzere avantajlı kampanyalar geliştiren Akbank, nisan ayına girilmesi ile birlikte finansman ürünlerinde de güncellemeye gitti. Bu kapsamda ihtiyaç kredisi ürününün içeriğini yeniden düzenleyen özel banka, nakde olan ihtiyaçları devam eden tüketiciler ile ürününün detaylarını paylaştı.

Ay sonlarını getirmek konusunda sıkıntıya düşen ve bu sebep ile de uygun faizli bir kredi arayışında olan tüketiciler için ihtiyaç kredisi ürününün başlangıç faizini yüzde 1,95 olarak güncellemiş olduğunu belirten Akbank, 36 ay vade avantajı ile 100 bin TL’ye kadar kredi desteği vereceğini bildirdi.

Banka, yüzde 1,95 faiz ve 12 ay vade ile 70 bin TL tutarında kredi desteği almak isteyenler için aylık taksit tutarını 6.798,30 TL olarak hesapladı.

AKBANK NİSAN AYI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

Akbank, yüzde 1,95 başlangıç faizli ihtiyaç kredisi ürününden yararlanmak isteyen tüketicilerin banka şubelerine gitmeden bankanın mobil uygulaması veya internet bankacılığı ekranı üzerinden başvuru oluşturabileceklerini ifade etti.

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Mesut Özil'den Arda Güler'e destek mesajı Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti'den skandal karar!
Sonraki Haber