Nagatomo resmen Galatasaray'da!

Japon futbolcu Yuto Nagatomo, resmen Galatasaray'da.

Galatasaray, Yuto Nagatomo'nun transferi konusunda İtalya'nın Inter takımıyla anlaştı. İtalyan devi, transferi resmen açıkladı.

Galatasaray ile Inter Yuto Nagatomo'nun transferi için anlaştı. Japon savunma oyuncusunun Galatasaray'a transfer olduğunu Inter resmen açıkladı. İtalyan devinin internet sitesinde yer alan açıklamada, "Yuto nagatomo'nun transferi için Galatasaray ile anlaşmaya varıldı. Siyah Mavililer'de geride kalan 8 sezonda 213 maça çıkan ve 13 gol atan Japon oyuncu, Türkiye'de yeni bir yaşama hazırlanıyor. Nagatomo'nun kulübümüze yaptığı katkılar için kendisine teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz." denildi.

GALATASARAY KAP'A BILDIRDI

Profesyonel futbolcu Yuto Nagatomo ve kulübü FC Internazionale Milano SpA (Inter) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 2.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Marmaray'da kendini raylara bırakan kadın yaşamına son verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden almalar var! Milli İstihbarat Akademisi başvurusu nasıl ve nereye yapılacak?
Sonraki Haber