Naci Görür'den Marmara'da deprem için uyarı üstüne uyarı: "Bu işin şakası yok"

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara depremine yönelik uyarılarında "Size ne hangi fay kırıldı, hangisi kırılacak, kaç sene geçti, ne olacak? Siz yer bilimci misiniz? Vazgeçin bundan. Sizin bilmeniz gereken Marmara bir deprem tehdidi altında. Bilim dünyası bunu söylüyor. Bizim yapacağımız iş depreme hazırlanmak, bizi yönetenleri depreme hazırlamak için kentimizi, bulunduğumuz yeri onlardan talep etmek, zorlamak. Bize düşen görev bu" dedi.

Gebze Ticaret Odası (GTO) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) iş birliğinde "Marmara Depremi ve Sanayide Deprem Etkisi" konulu panel Prof. Dr. Naci Görür'ün katılımıyla, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Panele oda başkan ve yöneticileri, mühendis ve mimarlar ile sanayiciler katıldı.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları