Mutfak Bahane'de şok anlar: Gözyaşları içinde yere yığıldı

Hafta içi her gün saat 14.00’te atv ekranlarında yayınlanan, Derya Taşbaşı’nın sunduğu Mutfak Bahane’de, gelin ve kayınvalide yemek yaparken eşleri de en lezzetli tabağı bulmaya çalışıyor. Birbirinden lezzetli yemeklere imza atan yarışmacılar arasında heyecan fırtınası dinmiyor.

MUTFAK BAHANE’NİN FENOMEN KAYINVALİDESİ ŞOK ETTİ

 atv ekranlarının sevilen yarışma programı Mutfak Bahane’de gönüllere taht kuran Hayriye kayınvalide herkesi korkuttu. Stüdyoda yer yerinden oynadı. Geçen sezonun şampiyon gelini Zeynep ile birlikte yarışan Hayriye kayınvalide, gelini ve oğlunun sözlü atışmasından nasibini aldı. Fenomen gelin Zeynep ve kayınvalidesi arasında eski defterler açıldı. Zeynep gelin düğününden bahsederken kayınvalidesi Hayriye Hanım gözyaşları içinde yere yığıldı. Stüdyoda korku dolu anlar yaşatan kayınvalide Hayriye herkesi üzüntüye boğdu. Yarışmacılar ve sunucu Derya Taşbaşı gözyaşları ve endişe içinde Hayriye Hanımı sağlık ekiplerine teslim etti. Üzüntü ve strese daha fazla dayanamayan, sağlık ekiplerince kontrol altında tutulan Hayriye kayınvalide daha sonra yarışmaya devam etti.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!