Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'e 1.8 milyon TL ödediği kanıtlandı

Geçtiğimiz günlerde 3 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Melis Sütşurup ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan şarkıcı Mustafa Sandal'ı eski eşi Sırp şarkıcı Emina Jahovic nafaka ödemediğini öne sürerek icraya vermişti. Mustafa Sandal’ın eski eşine 968 bin lira nafaka ödemesi yaptığı banka dekontlarıyla belirlenip onaylandı.

Mustafa Sandal ile 2018 yılında 10 yıllık evliliğini bitiren Sırp şarkıcı Emina Jahovic, nafaka ücretini ödemediği gerekçesiyle eski eşini icraya vermişti. Sandal, iki çocuğunun annesi ve eski eşi Jahovic’e toplam 1,8 milyon ödediğini kanıtlayınca dava iptal edildi.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; İstanbul Nöbetçi İcra Mahkemesi’nin verdiği kararda, Mustafa Sandal’ın eski eşine 968 bin lira nafaka ödemesi yaptığı banka dekontlarıyla belirlenip onaylandı.

İKİ YILLIK KİRA BEDELİNİ DE ÖDEMİŞ

Ayrıca, Sandal’a ait olan Çubuklu Vadi’deki villanın iki yıllık kira bedeli olarak 900 bin lira daha Emina Jahovic’e ödenmiş. Mahkeme kararında, Sandal’ın, oğulları Yaman ve Yavuz’un okul taksitleri ile diğer tüm zorunlu ihtiyaçlarını da eksiksiz ödediği görülüyor.


İstanbul 2. İcra Hukuk Mahkemesi, “Birikmiş nafaka alacağı” iddiasıyla ilgili Mustafa Sandal’ın durdurma talebini kabul etti. Yani, icra takibini gerektirecek resmi olarak kesinleşmiş bir nafaka alacağı yok. Sandal’ın açtığı nafaka iptali davası ise önümüzdeki duruşmalarda karara bağlanacak.


SIRP ŞARKICI 4 MİLYON EURO YATIRIM ALMIŞ!

Sandal’ı icraya veren Jahovic’in, kozmetik firması ‘YaEmina’ için Sırbistanlı bir iş adamından 4 milyon Euro yatırım desteği ve aylık 10 bin dolar aylık maaş aldığı da ortaya çıktı. Sırbistan’dan ayrıca aylık ortalama 50 bin lira kira geliri de olduğu söyleniyor.

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç vefat etti Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu Borsa İstanbul'da yeni rekor
Sonraki Haber